Houtvochtmeters

Houtvochtigheid en succes zijn meetbaar

Iedereen die met hout werkt weet dat de houtvochtigheid een belangrijk criterium is voor de kwaliteit van het eindproduct. Daarom is het van groot belang dat de houtvochtigheid eenvoudig en exact bepaald kan worden.

Met de hout en bouwvochtigheidsmeters van BES Bollmann bent U altijd in staat het vochtgehalte snel en ongecompliceerd te meten.

Drie verschillende series meetinstrumenten bieden steeds een op maatgesneden oplossing voor de verschillende toepassingen.


 

Pocket-Serie
    
Easy
Easy Contact

Voor een snelle en eenvoudige meting van hout- en bouwvochtigheid. Specifiek gekalibreerd voor de Europese houtsoorten en de meest voorkomende bouwmaterialen.

Profi-Serie

H-DI 3.3
H-DI 3.10

Met de apparaten uit de Profi-serie legt U het totale vochtbereik van zo'n 300 houtsoorten vast met een meetbereik van 4-100 %. Temperatuurcorrectie en de verschillende types meetsonden maken het toepassingsgebied kompleet. Het type H-DI 3.10 beschikt over een FMPA goedkeuring.

Master-Serie

Combo 100
Combo 200

De apparaten uit de Combo-serie zijn de alleskunners onder de houtvochtmeetinstrumenten. Met de Combo 200 kunt U probleemloos eigen ijkcurves maken, meetwaardes opslaan en d.m.v. de bijgeleverde software op een PC analyseren en uitprinten. Het ideale apparaat voor de professionele gebruiker

Easy

 Hout en bouwvocht meetapparaat Easy.

Het compacte vochtmeetapperaat voor iedereen en overal


Lees meer

Easy Contact

Voor net iets meer mogelijke heden dan de Easy


Lees meer

Easy Comfort

Easy comfort met temperatuurcompensatie.

 


Lees meer

Easy plus

Easy plus. Multifunctioneel, compact en uniek


Lees meer

Easy Maxi

Hout en bouwvochtmeetinstrument. Tevens metingen van evenwichtsvochtigheid (UGL), Temperatuur en luchtvochtigheid. Inclusief dauwpuntsmeting


Lees meer

H-DI 3,3

De professionele serie


Lees meer

H-DI 3.10

De H-DI 3.10, vochtmeter voor hout en bouwmaterialen. De professionele meter voor dagelijks gebruik


Lees meer

Combo 100

De masterserie


Lees meer

Combo 200

De topklasse!


Lees meer

Elektroden en toebehoren

Losse onderdelen voor alle meters
Lees meer