Hout drogen

Drooghout via BES Bollmann

 

Voor het drogen van hout gaat u naar BES Bollmann. Of u nu wilt houtdrogen, stomen of het vochtgehalte van uw hout wilt meten, bij BES Bollmann kan het allemaal. Al bijna vijftig jaar staan wij bekend als een zeer gewaardeerde partner, onder andere op het gebied van drooghout.

 

Onze historie

 

in 1959 werd de firma opgericht. In eerste instantie werden er alleen luchttechnische installaties ontworpen en gebouwd. In 1965 kwamen onze eerste prefab drogers in aluminium op de markt. En sinds 1970 kwam de digitale techniek voor de zelfontwikkelde regelingen voor het besturen van het droogproces om de hoek kijken. Al met al hebben wij dus meer dan voldoende ervaring op het gebied van drooghout.

 

Onze droogkamers

 

Bedrijven die grote aantallen drooghout verwerken, zijn zeer gebaat bij een droogkamer van BES Bollmann. Met onze droogkamers kunt u het tijdsbestek waarin uw drooghout moet drogen aanzienlijk verkorten. Daarbij kunt u de gewenste eindvochtigheid veel gemakkelijker bereiken. 

 

Meer weten?

 

Wilt u meer weten welk proces voor drooghout geschikt is voor uw bedrijf? Aarzel niet om met één van onze medewerkers contact op te nemen via: info@bes-bollmann.nl.