Klimaatkamers

Het kunnen uitvoeren van een exacte klimaatmeting is zeer belangrijk bij een droogproces. Een regelsysteem heeft geen waarde wanneer dit niet de precieze temperatuur kan weergeven van de houtvochtigheid. Vandaar ook dat BES Bollman de beschikking heeft over zogeheten klimaatkamers.

Welke klimaatkamer?    

Zijn er droogkamers met een groot netto volume nodig, dan raden we u aan voor klimaatkamer type HT 68 te kiezen. Voor kleine droogkamers en houtsoorten met een minder kritische toepassing raden we klimaatkamer type HY 66.4 aan.  

Psychromat HT 68

Met behulp van de elektronische Psychromat HT 68 kan een precieze en reproduceerbare klimaatkamermeting plaatsvinden. Veranderingen van temperatuur en luchtvochtigheid worden zonder enige vertraging aan het regelsysteem doorgegeven en direct verwerkt.

Behoefte aan meer informatie?

Wilt u meer weten over klimaatkamers die ingezet worden tijdens het droogproces van hout? Heeft u andere vragen? U kunt hiervoor altijd terecht bij onze deskundige medewerkers. Even contact opnemen is het enige dat u hoeft te doen en verplicht u verder tot niets.