Drooginstallatie

Een drooginstallatie van BES Bollmann 

Voor de juiste drooginstallatie gaat u naar BES Bollmann. Mede dankzij onze vakkennis zijn wij een veelgevraagde partner voor bedrijven waar een constant en meetbaar droogproces ontzettend belangrijk is. Voornamelijk in de papier- en levensmiddelenindustrie zijn onze drooginstallaties erg geliefd.

 

Het juiste klimaat

 

Veel snoepproducenten zijn al bekend met de drooginstallaties van BES Bollmann. Met onze drooginstallatie kan er zowel met hoge als met lage temperaturen gedroogd worden. Door het inzetten van verschillende technieken kan altijd het juiste klimaat in de droogkamer gerealiseerd worden.

 

Uitmuntende beoordeling

 

Onze producten, of het nu een drooginstallatie betreft of iets anders, worden overal ter wereld hoog beoordeeld op hun kwaliteit en levensduur. Ook hun eenvoudige, maar efficiënte bediening leveren uitmuntende beoordelingen op. Daarnaast kunnen wij u, dankzij onze eigen ontwikkelingsafdeling, de laatste stand van de techniek bieden.

 

Meer weten?

 

Wilt u meer informatie over onze drooginstallaties? Onder de tab ‘producten’ vindt u heel veel informatie. Ook kunt u altijd contact met ons opnemen.