Droogtechniek

De droogtechniek volgens BES Bollmann 

 

Om uw hout zo optimaal mogelijk te drogen, is het kiezen van de juiste droogtechniek erg belangrijk. Eén van de meest toegepaste systemen in de droogtechniek is het conventionele droogproces. Ten opzichte van het drogen via de buitenland heeft deze droogtechniek vele voordelen. Het conventionele droogproces is namelijk regelbaar, de droogkwaliteit is beter, er is minder vloeroppervlak nodig en u heeft minder voorraadkosten.

 

Nog meer voordelen

 

Ook ten opzichte van andere droogsystemen heeft deze droogtechniek een aantal belangrijke voordelen. Zo zijn de aanschafkosten lager en verbruikt het systeem minder water. De conventionele droogkamer is geschikt voor alle houtsoorten en alle houtdiktes.

 

Altijd maatwerk

 

Voor welke droogtechniek u ook kiest, bij BES Bollmann bent u altijd verzekerd van maatwerk. Al onze producten zijn klantspecifiek en worden geheel naar uw wensen getekend, ontwikkeld en uitgevoerd. Daarnaast werken wij alleen met droogtechnieken van het hoogste niveau.

 

Vragen?

 

Wilt u weten welke droogtechniek geschikt is voor uw bedrijf? Vul dan het contactformulier in. Onze medewerkers nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om u te informeren over de mogelijkheden.