Verpakkingsindustrie

Verpakkingshout? BES Bollmann helpt

 

Wanneer u handelt in verpakkingshout, dient u regelmatig de temperatuursensoren te controleren. Zo bent u altijd goed voorbereid op een audit. BES Bollmann ondersteunt u hierin met de Calimatic. Dit apparaat is onmisbaar voor het kalibreren van uw temperatuursensoren in de droog- of behandelkamer. De Calimatic maakt het mogelijk alle ingebrachte sensoren gelijkmatig op een temperatuur van exact 56 °C te brengen.

 

Certificering van verpakkingshout

 

In Nederland is de SMHV opgericht om uitvoering te geven aan het Markeringsprogramma. Dit programma is vergelijkbaar met de wereldstandaard Fytosanitaire Maatregelen Houten Verpakkingen (ISPM 15). ISPM 15 stelde de eis dat onze overheid toenadering zocht tot de industrie van verpakkingshout ten behoeve van het opzetten van een markeringssysteem. Het bestuur van de Stichting Markering Houten Verpakkingen vormt een reële afspiegeling van de branche. Zowel producenten, reparateurs, handelaren en behandelaars van verpakkingshout zijn vertegenwoordigd.

 

Meer informatie

 

Wilt u weten welke producten BES Bollmann voor de verpakkingshout branche heeft? Ga dan naar de tab ‘producten’. Ook kunt u altijd contact opnemen.