skip to Main Content

Onze ambitie

Duurzaam, energiezuinig en inventief

Wij zijn BES Bollmann. Uitblinkers in slimme droogoplossingen. Duurzaam, energiezuinig en inventief. Een betrouwbare partner voor het ontwikkelen en realiseren van custom-made droogkamers met droogtijdgarantie. Als team hebben we de ambitie om met onze droogoplossingen waarde toe te voegen aan de producten van onze klanten. Het verschil? Onze jarenlange kennis, ervaring en lef. Daarom; drying value inside.

Wereldwijd in control

Daar zorgen we voor

Samen zorgen we dat klanten wereldwijd in control zijn. Daarin gaan we ver. Als (h)echt familiebedrijf hebben we de ambitie om kwaliteitsdrogen toegankelijk te maken, klantbehoeften echt centraal te zetten en waarde toe te voegen aan de producten van onze klanten. Hiermee geven we ze een eigen karakter en drukken we onze stempel. Dat is onze kracht.

droogkamer

BES Bollmann heeft een hart voor hout

Houtzagerijen, houtbranche en houtverwerkende industrie. Daar liggen onze roots. We kennen de markt en voelen ons er thuis. Al sinds 1959. Aan de andere kant zijn we vooruitstrevend en delen we graag. Onze kennis van en ervaring met gecontroleerd drogen bewijst ook in andere branches haar waarde. We gaan uitdagingen aan, verleggen grenzen en durven garanties te geven. Qua droogtijden en kwaliteit. BES Bollmann is tegenwoordig zeker ook een gevestigde naam voor alternatieve droogoplossingen binnen de automotive, meubelbranche, verpakkingsbranche, procesindustrie en foodbranche.

Klanten waarderen onze persoonlijke aandacht, slimme oplossingen, reële prijzen en gerealiseerde rendement. Maar we onderscheiden ons echt als inventieve denkers, krachtige doeners en full service supporters. Dat is waar we als klein team groots in zijn. Dat kenmerkt ons. Let’s add some drying value inside. Daag ons maar eens uit.

Wilt u meer weten over onze droogoplossingen?

Neem dan contact op met de specialisten van BES Bollmann.

Droogoplossingen
Besturingssystemen
Vochtmeters
Energy efficiency
Back To Top