skip to Main Content

Professionele vochtmeters
voor vakmensen

Vochtmeters van BES Bollmann
maken het verschil

Naar de webshop
Vochtmeters

Een brede collectie vochtmeters

Gecontroleerd drogen is een proces en vraagt om eenvoudige, nauwkeurige en professionele vochtmeting. Een professionele vochtmeter maakt hierbij het verschil. BES Bollmann biedt een brede collectie vochtmeters voor professionals. Van handzame pocket vochtmeters tot vochtmeters die volledig geïntegreerd zijn in het productieproces van onze klanten. We beschikken niet alleen over een eigen R&D afdeling, maar ook over een eigen serviceafdeling. Zo beheren we het gehele proces. Dus mocht er toch iets zijn met uw vochtmeter, dan kunt u rekenen op uitstekende service. Wel zo’n vertrouwd gevoel.

combo 200kt
houtbewerkers-vochtmeters

Vochtmeters voor houtbewerkers

Bekijk de producten

schilders-vochtmeters

Vochtmeters voor schilders

Bekijk de producten

bouw-vochtmeters

Vochtmeters voor de bouw

Bekijk de producten

Meer weten of reseller worden?

Ons team van specialisten vertelt u graag meer over de mogelijkheden, verschillen, certificaten of aantrekkelijke prijzen. Liever zakendoen met een reseller in het land of de regio waar uw bedrijf gevestigd is? Dat kan ook. We hebben een breed netwerk van resellers in diverse landen. Neem maar eens contact met ons op.

Aanvraagformulier 'Reseller worden'

Moisture Meter Shop

Online uw favoriete vochtmeter bestellen

Weet u al welke vochtmeter bij u past? Of wilt u gewoon snel en veilig uw favoriete vochtmeter online bestellen? Dan is onze MoistureMeterShop interessant. De webshop MoistureMeterShop is gespecialiseerd in het online zoeken, selecteren en bestellen van vochtmeters, accessoires en onderdelen. De MoistureMeterShop is een initiatief van BES Bollmann om klanten nog verder te ondersteunen. Vochtmeters zoeken, selecteren en bestellen wanneer het u uitkomt. Dat is het idee.

Naar de webshop
Droogoplossingen
Besturingssystemen
Vochtmeters
Energy efficiency
Back To Top