skip to Main Content

Besturingssystemen

tromatic 910

Tromatic® 910

tromatic 810

Tromatic® 810

tromatic 310

Tromatic® 310

De echte kracht zit van binnen

Uitgekiende regeltechniek

De echte kracht en waarde van een gecontroleerde droogoplossing, drooginstallatie of droogkamer zit van binnen. Om precies te zijn in de regeltechniek of het besturingssysteem. Onze besturingssystemen worden standaard continu verbeterd en geüpdate, maar worden ook helemaal afgestemd op de droogbehoefte van onze klanten. Verduurzamen van producten, energiezuinig drogen, kwaliteit constant houden, kortst mogelijke droogtijden realiseren of productcapaciteit vergroten. Wat de behoefte ook is, het team van BES Bollmann gaat samen met u samen voor succes. En dat allemaal in eigen huis. Inventieve denkers, krachtige doeners. Dat is onze kracht.

Dit doen we voor nieuwe droogkamers of drooginstallaties, maar in veel gevallen kunnen we ook bestaande droogkamers voorzien van nieuwe regelsystemen. Ook kunnen we met onze regeltechniek waarde toevoegen aan (bestaande of nieuwe) stoomkamers, hittebehandelingskamers, progressieve kamers, condensatie droogkamers of vacuümdrogers. Drying value inside. Daarmee maken wij het verschil. Jullie ook?

Wij blijven innoveren in nieuwe technieken

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan een vernuftig nieuw besturingssysteem. Helemaal gebaseerd op klantwensen en bomvol nieuwe technologie. Houd onze website in de gaten voor de laatste ontwikkelingen of neem contact op met ons team voor de actuele status.Upload hier je cv
max. 1 Mb in Word of PDF

Upload hier je motivatiebrief
max. 1 Mb in Word of PDF

Droogoplossingen
Besturingssystemen
Vochtmeters
Energy efficiency
Back To Top