skip to Main Content

De inventieve BES Bollmann droogoplossingen

De inventieve BES Bollmann droogoplossingen zijn altijd gebaseerd op het gecontroleerd, kunstmatig drogen. Daar zijn we sterk in en daar ligt onze kracht. In onze topkwaliteit droogkamers kan het droogproces gestuurd worden op temperatuur, relatieve vochtigheid, luchtcirculatie en gewenste te drogen producten. Een nauwkeurig proces dat loont. Er kunnen niet alleen lage vochtgehaltes bereikt worden in een korte droogtijd, maar de kwaliteit en het rendement zijn ook nog eens een keer een dikke plus.

Altijd
custom
made en
duurzaam

De droogoplossing

De droogoplossingen die BES Bollmann ontwikkelt, zijn altijd custom made, van topkwaliteit en duurzaam. Zeker ook in combinatie met een bio-energie installatie van ons partnerbedrijf KARA Energy Systems. Voor de hout(verwerkende)branche, maar ook in de automotive, food en procesindustrie hebben we mooie resultaten neergezet. Wat denk je van het drogen van een constante (smaak)kwaliteit in de voedingsmiddelenindustrie? Het ontgassen van zeekabels of kabels voor de procesindustrie? Het gecontroleerd drogen/uitharden van lijmen en lakken in de autobranche?

Elke droogbehoefte is uniek

Elke ‘droogbehoefte’ en situatie is uniek daarom geloven wij in het ontwikkelen van de meest slimme en inventieve oplossing voor elk van onze klantrelaties. Dat rendeert. Voor iedereen. Toch kunnen we in basis de volgende manieren van gecontroleerd drogen onderscheiden.

BES Bollmann voegt waarde toe
aan eindproducten

Wat de droogbehoefte ook is één ding is zeker; het team van BES Bollmann wil waarde toevoegen aan de eindproducten van onze klanten. Altijd. Hoe we dat doen? Dat vertellen onze specialisten graag persoonlijk. Neem maar eens contact op met onze specialisten.

Droogoplossingen
Besturingssystemen
Vochtmeters
Energy efficiency
Back To Top